WEB Fotograf Cathrine Drud_CAT0138

Foredrag til forældre

Kære forældre: I kan godt!

 

Giv forældrene i din institution, forening, aftenskole mm. et boost af positiv inspiration til hverdagens udfordringer i børnefamilien.

 

Mine oplæg har forskellige temaer, men omdrejningspunktet og tilgangen til både børn og forældre er anerkendende, respektfuld og udviklingsstøttende.

 

Sproget er lettilgængeligt hverdagssprog med et kærligt twist af humor.

 

Mulige foredrag:

  • Boost barnets Selvværd – Selvværdet er fundamentet for barnets udvikling. Få brugbare redskaber til at styrke både selvværd og selvtillid.

 

  • Styrk dine børns søskenderelation – Svært at dele legetøj? Mange konflikter? Hjælp søskende til at kunne gøre plads til hinanden, til at kunne dele og til at kunne enes! Styrk eller genetablér den gode søskenderelation.

 

  • Alternativer til skældud – Vi kan alle komme til at skælde ud, selvom vi slet ikke vil! Få redskaber til at undgå skældud, samtidig med at dit barn hører efter.

 

  • Skærmtid og børn? – Få viden om hvad skærmen gør ved små hjerner og redskaber til at finde balancen i hvor lidt og hvor meget skærmtid dine børn må have. Skærmen skal gerne bliver et tilvalg i stedet for en vane i børnefamilien og forældrene får hjælp til at skrue ned for skærm-konflikterne.

 

  • Glad Mad i Børnefamilien – Dette er ikke et foredrag om, hvad vi spiser, men hvordan. Få redskaber til mere ro, mad og hygge ved bordet i børnefamilien.

 

  • Fra Skammekrog til Krammekrog – hvad er fordele, ulemper og effekten på de to forskellige tilgange til at lære ens børn at begå sig i livet? Få begge måder præsenteret her og vælg selv.

 

  • Fra børn der ikke hører efter til en gladere børnefamilie – Dette visuelle foredrag giver konkrete tips til mere harmoniske morgener, eftermiddage og aftener, og du bliver præsenteret for, hvad der skal til for at få en gladere hverdag i din børnefamilie.

 

  • Skab balance i den travle børnefamilie – Her kigger vi på, hvad vi kan skrue op og ned for i hverdagen i børnefamilien for at skabe mere plads til det vigtigste: kvalitetskontakt med børnene – inden de vokser ’fra’ os.

 

Et foredrag varer op til 2 timer og vil være krydret med praksiseksempler og plads til refleksion og spørgsmål.

 

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål og for at få priser på foredrag her

WEB Fotograf Cathrine Drud_CAT0236