WEB Fotograf Cathrine Drud_CAT0138

Foredrag til forældre

Kære forældre: I kan godt!

 

Giv forældrene i din institution, forening, aftenskole mm. et boost af positiv inspiration til hverdagens udfordringer i børnefamilien.

 

Mine oplæg har forskellige temaer, men omdrejningspunktet og tilgangen til både børn og forældre er anerkendende, respektfuld og udviklingsstøttende.

 

Sproget er lettilgængeligt hverdagssprog med et kærligt twist af humor.

 

Mulige foredrag:

  • Boost barnets Selvværd – Selvværdet er fundamentet for barnets udvikling. Få brugbare redskaber til at styrke både selvværd og selvtillid.

 

  • Styrk dine børns søskenderelation – Svært at dele legetøj? Mange konflikter? Hjælp søskende til at kunne gøre plads til hinanden, til at kunne dele og til at kunne enes! Styrk eller genetablér den gode søskenderelation.

 

  • Alternativer til skældud – Vi kan alle komme til at skælde ud, selvom vi slet ikke vil! Få redskaber til at undgå skældud, samtidig med at dit barn hører efter.

 

  • Skærmen i børnefamilien – Få viden om hvad skærmen gør ved små hjerner og redskaber til at finde balancen i hvor lidt og hvor meget skærmtid dine børn må have. Skærmen skal gerne bliver et tilvalg i stedet for en vane i børnefamilien og forældrene får hjælp til at skrue ned for skærm-konflikterne.

 

  • Glad Mad i Børnefamilien – Dette er ikke et foredrag om, hvad vi spiser, men hvordan. Få redskaber til mere ro, mad og hygge ved bordet i børnefamilien.

 

  • Balance i den travle børnefamilie – Gør hverdagen mere værdifuld med færre konflikter og tryggere stemning ved aflevering, afhentning, eftermiddage og ved aftenmåltidet. 

Et foredrag varer op til 2 timer og vil være krydret med praksiseksempler og plads til refleksion og spørgsmål.

 

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål og for at få priser på foredrag her

WEB Fotograf Cathrine Drud_CAT0236