Mor og søn familievejledning

Online familievejledning

Da vi som små legede ’Far, Mor og børn’, var det så ligetil.

Virkelighedens ’Far, Mor og børn’ kan være meget udfordrende og svært!

Måske vil dit barn ikke spise, måske er dit barn ofte ked af det, måske har dit barn det svært med at være sammen med andre, måske kan det være svært at putte dit barn, eller måske tumler I med nogle helt andre problemer I jeres familie?

Ingen familier er ens

Har I brug for hjælp til at løse små eller store problemer i jeres familie, kan jeg tilbyde online familievejledning.

Ingen familier er ens, og der er ikke nogen rigtige eller forkerte måder at være familie på! Jeg forsøger ikke at lave om på jer, men støtter jer til at finde jeres vej til at løse jeres problem. I får konkrete redskaber, som er skræddersyet til netop jeres familie.

Siden 2007 har jeg hjulpet familier til at løse deres problemer, ved at finde ud af hvad barnet viser at det har behov for. Metoden jeg bruger hedder Marte Meo. Jeg ser hverdags videooptagelser af jeres samspil, i jeres familie og kan guide jer ud fra filmen. Samtidig får I mulighed for en masse sparring og støtte til at I kan få en gladere børnefamilie.

Utroligt hvor lidt der skulle til

Familier der har været i forløb hos mig har sagt:

”Waldemar på 2,5 år var meget ked af det når han skulle puttes. Christina gav os enkelte og gode råd til, at putte situationerne blev bedre for hele familien!”

Vores aftensmad var blevet til et mareridt for os alle sammen! Så vi valgte at investere i et forløb med Christina. Hun fandt ind til kernen, og gav os nemme værktøjer til at løse det – utroligt hvor lidt der skulle til!”

Skype og lukket forum

I et online familievejlednings forløb får I vejledninger over Skype, i en periode på ca 1½-2 mdr, med ca 2 uger imellem. Imellem samtalerne får I mulighed får at få støtte og stille spørgsmål I et lukket forum.

Et forløb koster 5900 kr, som der er mulighed for at betale i rater.

Hvis du vil høre mere om online familievejledning, kan du kan udfylde dette skema her, og jeg vil kontakte dig for en uforpligtende samtale.